Workshop voor stellen ‘de Kracht van Liefde’

Heb jij ook behoefte dat je de liefde weer voelt stromen in jouw relatie?

Tijdens deze workshop leer je weer werkelijk in contact te gaan met je partner, zodat je kunt laten zien wie je ten diepste bent, je je verkrampingen kunt loslaten, zodat je je opnieuw kunt openen voor de energie van de liefde. Intimiteit, seksualiteit en passie kunnen weer worden ervaren en de relatie wordt een uitdagend avontuur!

Voor vrijwel alle mensen is het een uitdaging hun liefdesrelatie te onderhouden en te verdiepen. Hoe zorgen jullie ervoor dat de liefde blijft stromen, zonder te verzanden in eindeloze ruzies, onuitgesproken woede of verwachtingen of juist gebrek aan werkelijk contact en sleur?

Het is verbazend hoe vaak we er soms van uit lijken te gaan dat de liefde in de relatie zonder inspanning behouden zal blijven, maar wie de liefdesrelatie wil behouden zal eraan moeten werken.

Mensen staan voor de uitdaging hun liefde te verdiepen, waardoor ook de intimiteit en de seksualiteit weer kunnen stromen en de passie ontstaat. Een voorwaarde voor een relatie waar de liefde kan stromen is dat mensen zichzelf werkelijk laten zien aan de ander. Door kwetsures die vrijwel ieder mens heeft opgelopen in zijn of haar leven, zijn we geneigd zijn om lichaam en geest te verkrampen uit zelfbescherming. Vaak juist bij dié mensen waar we zo veel van houden en niet willen verliezen.

In deze verkramping wordt de liefdesstroom verbroken en keert de liefde zich in isolement, machtspelen, controle en onthechting. En precies in deze verkramping raken mensen elkaar kwijt en verdwijnt de liefde.

Schrijf je in via onderstaand formulier!

Trainers:  Edward de Boer en Ninouk Hehenkamp
Datum: 25 en 26 maart 2021
Tijd: Start donderdag 25 maart om 10u, einde vrijdag 26 maart om 17u.
Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum       
Kosten: € 450,- p.p. excl. BTW, inclusief maaltijden en overnachting