Relatietherapie voor mannen

Ik begrijp je, want ik ben een man

Mannen lossen een probleem op, en dan ben je klaar. Wij zijn fixers. Je hoeft niet veel te praten en zeker niet zoveel als sommige vrouwen. Misschien ben je moe van de steeds terugkerende discussies.

Tegelijkertijd zijn het juist de vrouwen die aan de bel trekken, omdat iets in de relatie voor hun anders of beter moet. Jouw vriendin loopt misschien ook al langer rond met een baksteen in haar maag.

  • Misschien heeft ze het geprobeerd bij jou aan te kaarten, maar vind jij het eigenlijk gezeur.
  • Misschien is ze al weken niet meer de leuke partner die ze ooit was.
  • Mogelijk hebben jullie al veel te lang geen goede seks meer.
  • Misschien heb jij spijt van de stommiteiten die je hebt uitgehaald, maar ja hoe herstel je deze?
Edward is een betrokken begeleider. Hij wist mij op het juiste moment te raken. Hij heeft als het nodig is een zachte touch en kan snel schakelen naar een praktische aanpak en oefeningen. Dit was voor mij van veel toegevoegde waarde. - Man, 41 jaar.
Coach-relatietherapeut-amsterdam-edward-de-boer

Edward de Boer
coach en relatietherapeut

Sta je met de rug tegen de muur?

Dikke kans dat je je ook voor je kop slaat. Hoe had je zo stom kunnen zijn? Het kostbaarste dat je had, jouw liefde dreigt nu tussen je vingers door te glippen. Wat ook kan is dat jij er klaar mee bent. Moe van de actielijstjes. Murw van de verwijten wat beter en anders moet. Misschien ben jij er wel klaar mee. Of  ben je gewoon radeloos omdat je geen idee hebt wat je verder nog kunt doen.

Misschien zitten jullie op een punt dat jullie zo zijn vastgelopen, dat zij niet meer verder wil. Ze dreigt met vertrek, tenzij… Precies.  Dat jullie met elkaar in relatiecoaching of relatietherapie gaan. Dan toch liever naar de tandarts.

Ik begrijp je weerstand

Wat ik voor jou en jullie kan betekenen is helpen met elkaar leren opnieuw te vinden. Ik leer jullie werkelijk een gesprek te voeren, zonder steeds in dezelfde discussies te belanden. Ook leren jullie op een functionele manier te strijden. Niet om elkaar kapot te maken, maar om samen de liefde te winnen.

De sleutel is leren omgaan met pijn
Mannen hebben daar doorgaans wat extra werk in te verzetten. Ik kan zowel vanuit jouw mannenperspectief als het vrouwenperspectief leren kijken naar jullie relatie. Ik ondersteun jullie in het zetten van een nieuwe stap richting de toekomst. Je wint de liefde weer terug of je geeft het meer diepgang. Dat betekent wel dat je aan de bak moet. Je zult moeten knokken en even stevig in de spiegel kijken. Leren als man je eigen ballen vast te pakken… en pas dan weer je partner.

Edward is zeer betrokken, enthousiast en professioneel. Hij kan goed inschatten wat ik nodig heb. Hij durft ook daar een stap verder te gaan waar je in de weerstand schiet. Dit is zo leerzaam! - Man, 49 jaar.

Alleen, of samen, van harte welkom. Mail mij via onderstaand formulier of bel me op 06-51252428