Relatietherapie voor mannen

Nu ben je beland op een website voor begeleiding en ondersteuning in relaties. Mogelijk heeft jouw vrouw of vriendin je naar deze site verwezen en denk je: toch maar eens checken wat het is.

Relatie therapie of relatiecoaching is voor veel mannen pure horror. Erger dan de tandarts of chirurg. Alles liever dan dat.

Het is ondenkbaar dat een vreemde, vaak een vrouw, gaat meekijken in het intiemste dat er is. Daar heeft niemand zich mee te bemoeien. Zeker niet als het shit is.

Ik begrijp je want ik ben een man

Mannen lossen een probleem op, en dan ben je klaar. Wij zijn fixers. Je hoeft niet veel te praten en zeker niet zoveel als sommige vrouwen. Misschien ben je moe van alle steeds terugkerende discussies.

Tegelijk kom ik veel tegen dat juist vrouwen aan de bel trekken omdat iets in de relatie voor hun iets anders of beter moet. Jouw vriendin loopt misschien ook al langer rond met een baksteen in haar maag. Misschien heeft ze het geprobeerd bij jou aan te kaarten, maar vind jij het eigenlijk gezeur.

Misschien is ze al weken niet meer leuke partner die ze ooit was. Mogelijk hebben jullie al veel te lang geen goede seks meer. Misschien heb jij spijt van stommiteiten die je hebt uitgehaald, maar ja hoe herstel je deze?

Dan sta je nu met de rug tegen de muur. Dikke kans dat je je ook tegen de kop slaat, hoe je zo stom had kunnen zijn. Het kostbaarste dat je had, jouw liefde dreigt nu tussen je vingers door te glippen.

Wat ook kan dat jij er klaar mee bent. Moe van de actielijstjes. Murw van de verwijten wat beter en anders moet. Misschien ben jij er wel klaar mee. Of  ben je gewoon radeloos omdat je geen idee hebt wat je verder nog kunt doen.

Misschien zitten jullie op een punt dat jullie zo zijn vastgelopen, dat zij niet meer verder wil. Ze dreigt met vertrek, tenzij… Precies.  Dat jullie met elkaar in relatiecoaching of relatietherapie gaan. Doe maar toch liever de tandarts.

Ik begrijp je weerstand

Wat ik voor jou en jullie kan betekenen is helpen met elkaar leren opnieuw te vinden. Ik leer jullie werkelijk een gesprek te voeren, zonder steeds in dezelfde discussies te belanden. Ook leren jullie op een functionele manier te strijden. Niet om elkaar kapot te maken, maar om samen de liefde te winnen.

De sleutel is leren omgaan met pijn. Mannen hebben daar doorgaans wat extra werk in te verzetten.

Ik kan zowel vanuit jouw mannenperspectief als het vrouwenperspectief leren kijken naar jullie relatie. Ik ondersteun jullie in het zetten van een nieuwe stap richting de toekomst. Je wint de liefde weer terug of je geeft het verder diepgang.

Dat betekent wel dat je aan de bak moet. Je zult moeten knokken en even stevig in de spiegel kijken. Leren als man je eigen ballen vast te pakken… en pas dan weer je partner.

Alleen, of samen, van harte welkom.

Neem contact op via edward@propioforsa.nl of 06-51252428