Vreemdgaan. Het komt in bijna alle relaties voor. En tegelijk rust er een enorm taboe op.

Als je hoort dat je partner is vreemdgegaan, zakt de grond onder je voeten vandaan. In een klap. Het belangrijkste wat je had in de relatie, jouw vertrouwen, staat op losse schroeven. De basis van je relatie met je geliefde is beschadigd. Er gaat van alles door je heen. Je bent boos, je voelt verdriet of pijn. Je ervaart enorme machteloosheid. Misschien voel je nog heel veel meer. Je vraagt je af waarom het zover heeft kunnen komen. Hoe heeft je partner het zo kunnen doen? Waarom is het stil gehouden en niet openlijk op tafel gelegd? Het is mogelijk niet de eerste keer dat het is gebeurd. Wat nu?

Kun je verder na deze vertrouwensbreuk? Kun jij opnieuw vertrouwen in de partnerrelatie, nadat jouw geliefde is vreemdgegaan? Wil je wel verder?

Als je zelf bent vreemdgegaan of misschien verliefd bent op een ander sta je voor een ander dilemma. Vaak, niet altijd, ontstaat een relatie met een derde in de schaduw. Misschien zat het er al lang aan te komen. Of je bent in een klap verliefd geworden op een ander, en was het onvermijdelijk. Terwijl je nog steeds houdt van de partner waar je mee samen bent is er een nieuwe liefde in je leven. Wat misschien begon als een spannend avontuur is nu een enorm dilemma. Vertel ik het wel of niet? Als ik het vertel, hoe gaat de reactie zijn? Misschien voel je enorm schuldig, of heb je spijt? Of weet je nu niet meer of je verder wilt met je huidige relatie.

Misschien speelt er nog wel iets anders, waarvan je niet weet hoe je het opgelost krijgt.

Met relatietherapie en relatiecoaching help ik je een weg te vinden in dit lastige proces. De relatie wordt op de proef gesteld en het vraagt bijzonder stappen om door te kunnen. Hoe herstel je het vertrouwen? Hoe ga je om met verlangen naar een ander, terwijl je mogelijk in een huidige relatie zit?

Hoe bouw je samen aan een nieuwe toekomst, waarbij je liefde opnieuw en op een diepere laag weet te herstellen? En wat is het onderliggende thema van jullie relatie dat op tafel moet?

Een ding wil je niet meer: vanuit wantrouwen, pijn of angst leven. Er moet iets gebeuren, dat is de uitdaging.

Wat er ook speelt, ik reis graag een stukje met je mee.

Neem hiervoor contact op via edward@propioforsa.nl of bel 06-51252428