Op zoek naar een goede personal / mental coach in Amsterdam?

Personal coach Amsterdam kan je helpen en begeleiden. Wanneer je niet lekker in je vel zit, dan helpt een personal coach je bij het vinden van de oorzaak en het zoeken naar de oplossing. Wil jij weer veerkrachtig om kunnen gaan met jouw opgaven in dit mooie leven? Propio Forsa heeft 100% aandacht en begeleiding voor je.

Persoonlijke ontwikkeling bij Personal Coach Amsterdam

Zijn er dingen in je leven die je steeds maar niet kan oplossen? Of zit je niet goed in je vel? Als personal coach ga ik met jou kijken naar wie jij bent en wie en waardoor je geworden bent wie je nu bent. Dat is spannend, maar ook mooi. Je ontdekt dan vaak opeens dat bepaalde eigenschappen van jezelf – die je tot nu toe als vanzelfsprekend hebt aangenomen- grote kwaliteiten blijken te zijn. Zodat je ze meer kunt gaan inzetten. Lees hier verder en kijk of een coaching traject voor persoonlijke ontwikkeling jou kan helpen om weer grip te krijgen op je leven.

Professionele coaching in Amsterdam

Ben je een professional die meer uit zichzelf wil halen?  En die wil weten of dit kan maar die er steeds maar niet aan toe komt om dit te onderzoeken? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een volgende stap. beste uit jezelf halen heeft alles te maken met het ten volle aannemen van de plek die er voor jou is als mens en professional. Kijk hier wat een coaching voor professionele groei voor jou kan betekenen. Neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

Relatietherapie in Amsterdam

Zit je in onbevredigende relatie en willen jullie toch graag samen verder? Maar missen jullie de tools om weer het gevoel van verbondenheid terug te halen van jullie eerste, gelukkige jaren?  Lees hier wat relatietherapie voor jullie kan betekenen.

Ook als je op zoek bent naar de ware of als je net een relatie achter de rug hebt, kan ik met jou onderzoeken hoe je je weer open kunt stellen voor een nieuwe relatie. Lees hier wat relatietherapie voor jou kan betekenen.