Training

Familieopstellingen

Wil je een keer een familieopstelling neerzetten? Of wil je een keer ervaren wat een opstelling voor je zou kunnen betekenen? Kijk dan gerust onder het kopje familieopstellingen voor meer informatie en data.

Relaties: reizen in het land van de ander, Systemisch Werken in Relaties

Zijn jullie een stel in crisis of hebben jullie behoefte aan verdieping in de relatie, de workshop Relaties: reizen in het land van de ander, kan jullie een nieuw perspectief bieden op waar jullie beide vandaan komen en wat jullie daarin ook weer onbewust met elkaar verbindt. Kijk hier voor meer info en data en neem gerust contactop.

Vaders – zonen, Systemisch Werken voor Mannen

Ben jij een man die er genoeg van heeft dat je vrouw altijd begint over jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij zelf met een groep mannen gedurende 2 dagen, onder begeleiding van een man, onderzoeken hoe jij je hier toe kan verhouden en wat voor jou de thema’s zijn die er toe doen? Kijk dan voor meer info en data bij de 2-daagse workshop Vaders-zonen.

Voluit leven! Systemisch Werken voor Vrouwen

Tijdens deze 2-daagse workshop onderzoeken en verdiepen we ons vrouw-zijn in al haar facetten: vrouw, moeder, dochter, partner. In het leren dochter zijn van het leven komt er meer ruimte voor ons zelf en ons eigen pad. Als dit iets voor je is kijk dan hier voor meer info en data.