Partners

Partners

Ik werk waar het nodig is graag samen met een deskundige en ervaren collega’s. Met name als je bij mij samen met je partner een relatietherapie traject volgt, is het heel efficiënt om naast de gezamenlijke gesprekken met mij ook ieder apart bij een collega aan je eigen thema’s te werken. Dan kan je in alle rust en vrijheid, zonder dat steeds de ogen van je partner op jou gericht zijn, je eigen patronen in de relatie onderzoeken.

Soms maak ik intuïtief de keuze om je naar een collega door te verwijzen omdat ik het gevoel heb dat hij of zij meer zelf hebben meegemaakt en doorleefd rondom een thema waar jouw vraag op dat ogenblik ligt.

Ook workshops en opstellingenavonden zal ik regelmatig met andere collega’s geven.

Ik vind het namelijk belangrijk dat er waar nodig en mogelijk, een man en een vrouw voor de groep staan. Zo kunnen mannen en vrouwen zich ook aan hun eigen sekse identiteit spiegelen. Mannen en vrouwen, doen en ervaren dingen nu eenmaal op een andere manier. Als vrouw spiegel ik daarin anders dan een mannelijke collega.

Ook in het individuele werk kan het belangrijk zijn om een tijdje met een mannelijke collega te werken.

Sergei Malkin, een wereldreiziger die regelmatig in Amsterdam neerstrijkt om hier te werken als coach en relatietherapeut. Ik heb samen met Sergei de opleiding Relatietherapie bij Phoenix Opleidingen gevolgd en wij zijn lid van een intervisiegroep. Ik deel met Sergei de liefde om in de diepte te gaan en de essentie van deze diepte zijn werk te laten doen. Je kan Sergei bereiken via de site van zijn praktijk in Barcelona.

Titia Roovers van STERK! Is een deskundige collega met wie ik intensief samenwerk op het gebied van Relaties en coaching. We zaten bij elkaar in de klas tijdens de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie en de vervolgopleiding Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen. Meer info, ook over onze samenwerking, vind je bij STERK!

De rij collega’s die ik waardeer en waar ik ook mee samenwerk is heel groot. Ik zet ze hier op een rij:

Marleen Boon – van der Weij,

Joost Sliphorst

Flip Kolthoff,

Yol Kuijer,

Carolien Verlaan,

Voor mijn Vlaamse connecties verwijs ik graag door naar Herman Cools in Antwerpen.

En natuurlijk mijn gewaardeerde collega’s en docenten bij Phoenix Opleidingen in Utrecht: waaronder Wietske Janssen Schoonhoven, Anca Poll, Peter Asscheman, Roni Kleingeld en Wibe Veenbaas en Morten Hjort. Kijk bij Phoenix Opleidingen.

Tot slot wil ik nog een aantal mensen vermelden die mee aan de basis staan van deze vernieuwde site en die mij gesteund hebben in dit voor mij pittige proces om te gaan staan voor wie ik ben en tevoorschijn te komen.

Als eerste is dat Charlotte Polak. Zij is mij gaan bevragen en interviewen, heeft het raamwerk voor deze mooie site bedacht en een aantal teksten geschreven. Het was een feest om met haar te werken en mijzelf in al mijn facetten te ontdekken. Voor meer info neem een kijkje bij Duynstee & Polak.

Tessa Posthuma de Boer, deze bijzondere fotografe heeft een beelden reeks bedacht die de komende tijd op mijn site zal verschijnen. Het is een reeks rondom onze voeten. Ik ben heel erg blij dat ik op deze manier een stukje nieuwe kunst een plek kan geven op deze site. Ook de treffende portretfoto’s zijn van haar hand. Je kan hier meer vinden over haar werk.