Werkwijze

Werkwijze

Als personal coach en relatietherapeut ,werk ik vanuit verschillende psychologische stromingen. De belangrijkste werkwijzen en tradities zijn voor mij NLP, TA (Transactionele Analyse), Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) Mindfullness en Energetisch lichaamswerk. Deze stromingen combineer ik telkens op een creatieve en effectieve manier: oplossingsgericht.

Ook zet ik vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica (hedendaagse) kunst in. Kunst is voor mij als begeleider een bron van inspiratie. Ook is kunst een ruimte waar mee je met nieuwe ogen kan leren kijken naar jezelf, de ander en je omgeving.

Ik ben als coach en relatietherapeut opgeleid bij Phoenix Opleidingen. Een plek die mij zeer dierbaar is en waar ik de komende jaren mij blijvend zal scholen met vervolgopleidingen. Ook haal ik regelmatig supervisie om zo mijn professionaliteit te verdiepen.

Mijn volledige CV vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Ik werk meestal in een reeks van 5 tot 8 gesprekken. Ik wil dat jij daarna voldoende tools in handen hebt om zelf verder te kunnen. Het effect van de coaching hangt ook af van jouw aandacht en tijd voor je eigen proces. Tussen de gesprekken door krijg je van mij opdrachten en het is van belang dat je er werkelijk mee aan de slag gaat. Een traject bestrijkt meestal een half jaar tot driekwart jaar. Sommige cliënten kiezen om jaarlijks een keer terug te komen om het geleerde weer op te frissen.

Mijn werk wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Als particulier kan je de kosten aftrekken als scholingskosten via je IB-aangifte. Als ondernemer kan je de kosten aftrekken als coaching.

Om mijn handelen als professional blijvend ethisch te toetsen ben ik deelnemer van de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen.  Ik onderschrijf de Ethische Code zoals opgesteld door de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen. Als je klachten hebt over mijn werk kan je tot deze Ethische Commissie wenden.

LOGO deelnemer Ethische Code 1