Voluit leven! Systemisch Werken voor vrouwen

Voluit leven! Systemisch Werken voor vrouwen

Workshop van 2 dagen – systemisch werken voor vrouwen –

In deze serie van 2 dagen gaat het over voluit leven. Voluit leven betekent kijken naar de betekenis van je vrouw-zijn in alle kracht en kwetsbaarheid. Door je te verbinden met wie je als vrouw bent, kun je het leven op een andere, heel  krachtige wijze vastpakken.

In het vrouw-zijn ligt ook besloten: het partner-zijn, het moeder-zijn en het dochter-zijn.

Als vrouw kennen we deze rollen en we kunnen er ook in verdwalen.
Hoe vind je hierin je eigen ruimte?
Hoe  geef je vanuit je unieke vrouw-zijn ook vorm aan het partner-zijn, het moeder-zijn en het dochter-zijn ?

Tijdens deze 2 dagen onderzoeken we een aantal vragen.

Waar liggen mijn unieke kwaliteiten? Hoe kan ik deze meer op de voorgrond zetten? Ook gaat het over je plek als dochter. Hoe ben ik dochter? Hoe neem ik mijn plek als dochter aan? Hoe kan het aannemen van mijn plek als dochter mij dienen in het vol aannemen van het leven?

Wat is mijn plek in de rij van vrouwen waar ik vandaan kom? Wat is de plek die ik als vrouw heb aangetroffen en die mij toekomt? Hoe kan de bedding van het familiesysteem een bron zijn voor het leven van nu? Vanuit het vol aannemen van je plek en de unieke kwaliteiten die daarbij horen onderzoeken we hoe wij onze plek als partner aannemen.

Tijdens de workshops werken we met verdiepende oefeningen, met lijfwerk, en met kleine  systemische opstellingen om zo ons vrouw zijn, ingebed in ons systeem van herkomst dieper te leren kennen en vast te pakken.

De twee dagen vormen een aansluitend geheel en zijn alleen toegankelijk voor vrouwen. Tijdens deze reeks wordt er een bedding gevormd met de groep. Het is daarom belangrijk dat je alle 2 dagen aanwezig bent. Van deelnemers wordt een actieve deelname verwacht door het inbrengen van een persoonlijk ontwikkel vraagstuk.

Als je nog niet met mij hebt gewerkt is het belangrijk om vooraf even contact op te nemen voor een kennismaking.

Data: vrijdag 8 april en vrijdag 22 april
Tijd: 10.00 u tot 17.00u uur
Kosten: € 250,- ex. btw voor de serie van 2 dagen, inclusief koffie en thee
Locatie: Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.