Voluit leven!

Workshop Voluit leven!

Workshop van 2 dagen – systemisch werken voor vrouwen – Zomer 2019

In deze serie van 2 dagen gaat het over voluit leven. Voluit leven betekent kijken naar de betekenis van je vrouw-zijn in alle kracht en kwetsbaarheid. Door je te verbinden met wie je als vrouw bent, kun je het leven op een andere, heel  krachtige wijze vastpakken.

In het vrouw-zijn ligt ook besloten: het partner-zijn, het moeder-zijn en het dochter-zijn.

Als vrouw kennen we deze rollen en we kunnen er ook in verdwalen.
Hoe vind je hierin je eigen ruimte?
Hoe  geef je vanuit je unieke vrouw-zijn ook vorm aan het partner-zijn, het moeder-zijn en het dochter-zijn ?

Tijdens deze 2 dagen onderzoeken we een aantal vragen.

Waar liggen mijn unieke kwaliteiten? Hoe kan ik deze meer op de voorgrond zetten? Ook gaat het over je plek als dochter. Hoe ben ik dochter? Hoe neem ik mijn plek als dochter aan? Hoe kan het aannemen van mijn plek als dochter mij dienen in het vol aannemen van het leven?

Wat is mijn plek in de rij van vrouwen waar ik vandaan kom? Wat is de plek die ik als vrouw heb aangetroffen en die mij toekomt? Hoe kan de bedding van het familiesysteem een bron zijn voor het leven van nu? Vanuit het vol aannemen van je plek en de unieke kwaliteiten die daarbij horen onderzoeken we hoe wij onze plek als partner aannemen.

Tijdens de workshops werken we met verdiepende oefeningen, met lijfwerk, en met kleine  systemische opstellingen om zo ons vrouw zijn, ingebed in ons systeem van herkomst dieper te leren kennen en vast te pakken.

De twee dagen vormen een aansluitend geheel en zijn alleen toegankelijk voor vrouwen. Tijdens deze reeks wordt er een bedding gevormd met de groep. Het is daarom belangrijk dat je alle 2 dagen aanwezig bent. Van deelnemers wordt een actieve deelname verwacht door het inbrengen van een persoonlijk ontwikkel vraagstuk.

Als je nog niet met mij hebt gewerkt is het belangrijk om vooraf even contact op te nemen voor een kennismaking.

Data: vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019
Tijd: 10.00 u tot 17.00u uur
Kosten: € 350,- ex. btw voor de serie van 2 dagen, inclusief koffie, thee en lunch
Locatie: Herengracht 276, 1016 BX Amsterdam

Aanmelden:

Voluit leven!

Data: Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli

Locatie: Herengracht 276, 1016 BX Amsterdam

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Email-adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen of vragen

*svp verplichte velden invullen

 

Review

Review Workshop Voluit Leven

5 / 5 sterren –

Maaike van Kaam

De workshop Voluit leven! gaf mij enorm veel inzicht in de rollen die ik heb in mijn leven als vrouw. Het ten volste aannemen van het leven, van het lot, heeft mij na achterom gekeken te hebben, vooruit doen kijken. Ik ben ook heel blij met de bijzondere ontmoetingen met de andere deelnemende vrouwen. Zij waren voor mij een hele fijne, warme en veilige bedding tijdens de workshop.