Vaders – zonen, Systemisch Werken voor Mannen

Vaders – zonen, Systemisch Werken voor Mannen

Afbeelding: Rembrandt van Rijn, De terugkeer van de verloren zoon, 1668

Het liefdevolle risico van leven – Workshop van 2 dagen – systemisch werken voor mannen – Najaar 2016

Een workshop over mannenkracht

Deze tweedaagse workshop is voor mannen. In deze workshop staat jouw reis als man centraal. Als man zijn we op reis in het leven. Dit avontuur daagt ons voortdurend uit: hoe trek ik mijn spoor door het leven? Welke stappen heb ik te zetten? Hoe leef ik het leven dat echt van mij is? Hoe leef ik mijn volle potenties? Hoe ga ik de uitdagingen aan die het leven mij biedt?

Als mannen zijn er thema’s die speciaal voor mannen zijn – en die goed zijn om juist samen met andere mannen aan te kijken en te delen. Of het gaat om werk, relaties, gezondheid of je gezin, hoe doe jij dat op jouw manier, als mán? Welke steun kun je hierbij inzetten?

En in het aangaan van dit liefdevolle en soms ook pijnlijke avontuur, waardoor kun jij je laten dragen? Welke bedding is er en hoe kun je eigen krachtbron aanboren van waaruit je succesvol kunt handelen?

Deze tweedaagse integreert de thema’s persoonlijk leiderschap met de relatie tot je zelf en tot de ander. Je leert hiernaar kijken vanuit jouw plek en ambitie. De workshop leidt je tot de bron en bedding van je mannenkracht. Je leert contact maken met je volle potentie, om zo je werkelijke ambities te realiseren.

Vaders-zonen is een bijzondere reis waarin je samen met andere mannen op verkenning gaat naar de ‘binnenkant’ van jouw kern als man. Thema’s die aan bod komen zijn: jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten als man, valkuilen, energie, werk, familie, vaderschap en vriendschap, liefde en seksualiteit.

Als rode draad werk je aan persoonlijke vragen in de vorm van verhalen, oefeningen en gesprek.

Kortom, een prachtige tweedaagse waarin jij en je kracht als man centraal staat.

Voor wie?

Je bent van harte welkom als je stappen wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en meer in contact wilt komen met je (innerlijke) kracht als man. Er is geen voorkennis vereist. Wel verwachten we de bereidheid om jezelf en jouw thema in te brengen in de ontmoeting met anderen.

Werkwijze

Praktische oefeningen en persoonlijke reflectie worden afgewisseld met korte stukken theorie. Ook gebruiken we principes en oefeningen uit het systemisch werk (familieopstellingen).

Tijd en plaats

De workshop vindt plaats op vrijdag 14 oktober en vrijdag 11november van 10.00 – 17.00 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats in Gezondheidscentrum De Roos te Purmerend, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend.

Kosten

De prijs voor de workshop bedraagt € 250,- euro exclusief btw. Inclusief zijn koffie thee en lunch.

Begeleiding

De begeleiding van de avonden is door Edward de Boer, trainer en coach. Edward werkt ruim 15 jaar als trainer, coach en consultant voor vele organisaties. Edward de Boer opgeleid in NLP, TA en Systemisch werken. Hij schreef meerdere boeken, waaronder Haal alles uit een training (Pearson 2010) Doelgericht werken (2012) en Professionele intuïtie (Uitgeverij BoomNelissen, 2014)

Meer informatie? Neem contact op.

Aanmelden:

Vaders - zonen

Data : vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018

Locatie: Nog nader te bepalen

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Email-adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen of vragen

*svp verplichte velden invullen

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.