Kerstboom en wortels

Kerstboom en wortels

Kerst staat voor de deur. Ik hou zo van lichtjes in deze tijd en de warme uitstraling van mijn kerstboom… Mijn kerstboom die weer mooi opgetuigd is in mijn woonkamer. Hij staat als symbool voor wie ik nu ben. Hij zegt iets over mijn wortels en waar ik vandaan kom. De kerstboom was in mijn gezin van herkomst bijna iets heiligs. Hij werd pas opgetuigd op kerstavond. Sober en puur. Alleen met echte kaarsjes die kunnen branden, rode en witte rozen van crepe papier en alchemistische symbolen. Er hing altijd een verwachtingsvolle sfeer in huis tot hij eindelijk stond en wij mochten kijken. Ergens koester ik het bijzondere van die boom van vroeger. Tegelijkertijd ben ik zo blij dat ik nu mijn boom op mijn manier kan neerzetten. Lang voor kerstavond met de ooit verboden kerstballen en lichtjes en tegelijk met echte kaarsjes die kunnen branden en de alchemistische symbolen. Zo is het mijn boom geworden.

Ik wens jullie prachtige dagen met elkaar en met jezelf. Met reflecties op jullie tocht, waar je vandaan komt en waar jullie nu staan. Alleen en samen. En natuurlijk een goed nieuwjaar met het leven van jullie verlangens en dromen.

In het voorjaar van 2017 weer een nieuw programma. Graag nodig ik jullie uit voor de opstellingenavonden en de workshops.

De familieopstellingenavonden vinden plaats op maandag 27 februari 2017 en maandag 10 april 2017. Kijk voor meer info op de site.

De 2-daagse workshop Voluit leven! Systemisch Werken voor vrouwen vindt plaats op zaterdag 28 januari en zaterdag 18 maart 2017 . Hier kan je uitgebreider lezen wat deze workshop precies inhoudt en je aanmelden.

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2017 vindt de 2-daagse workshop Vaders-Zonen, Systemisch Werken voor mannen, plaats. Sergei Malkin zal deze workshop begeleiden. Voor meer info en aanmelding neem hier een kijkje op de site.

Heel graag wil ik jullie weer ontmoeten tijdens een mooi gesprek voor jezelf of met je partner, tijdens de opstellingenavonden of een workshop.

Een warme wintergroet,

Ruth Bellinkx

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.