familieopstellingen landingspagina

Familieopstellingen avonden

Gezinsleden vormen met elkaar een familiesysteem. Elk gezinslid heeft daarin een eigen plek. Dit systeem kan door allerlei gebeurtenissen ongewild uit balans raken. De workshop Familieopstellingen maakt onzichtbare blokkades en knelpunten uit jouw systeem weer helder en werkbaar

.

Als jij graag wilt onderzoeken wat er bewust of onbewust speelt in jouw geschiedenis en hoe je dit meeneemt in je leven hier en nu. Mail voor meer informatie of meld je aan voor een van de avonden. De Familieopstellingavond geeft je nieuwe inzichten.

Voor wie?

Als jij graag wil onderzoeken wat er bewust of onbewust speelt in jou geschiedenis en hoe je dit meeneemt in je leven hier en nu.

De avond is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in familieopstellingen en systemisch werken en dit beter wil leren kennen.

Je kan ook deelnemen als representant. Als representant kan je gevraagd worden om onderdeel te worden van een opstelling.

Familieopstellingen

Familieopstellingen kunnen je op een nieuwe, heldere wijze je vraagstuk beantwoorden.

Familieopstellingen/Systemisch Werken kunnen onzichtbare blokkades en knelpunten uit een systeem weer helder en werkbaar maken. Door een andere plek of positie in het systeem aan te nemen kan het systeem als geheel weer gezond functioneren. De verhoudingen tussen de onderdelen in het systeem (gezinsleden) kunnen in een nieuw licht gezien en ervaren worden. In organisaties kunnen bijvoorbeeld afdelingen en teams hierdoor weer effectief samenwerken.

Vragen die je kan hebben:

  • Wat is de plek in mijn leven?
  • Wat heb ik nodig om een volgende stap te zetten?
  • Wat is mijn eerste beweging in het contact met de ander?
  • Vlucht ik of ga ik juist de confrontatie aan?
  • Hoe kan ik op een andere manier mijn relatie of mijn werk vorm geven?

Begeleiding

De avond wordt begeleid door  Ruth Bellinkx  en Sergei Malkin. Beiden zijn als ervaren trainer-coaches verbonden aan Propio Forsa. Voor meer info neem contact op.

Investering

Wij vragen aan representanten een bijdrage van 15,- euro. Als je een vraag voor een opstelling inbrengt vragen wij 100,- euro ex btw.

Locatie

Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend

Meld je hier aan

Familieopstellingen avonden in Purmerend

Data : maandag 27 februarimaandag 10 april

Svp aangeven: Ik ben een representantIk wil een vraag inbrengen

Locatie: Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Email-adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen of vragen

*svp verplichte velden invullen