Familieopstellingen Amsterdam

Familieopstellingen Amsterdam

Wat is een familieopstelling?

Gezinsleden vormen met elkaar een familiesysteem. Elk gezinslid heeft daarin een eigen plek. Het systeem kan door allerlei gebeurtenissen ongewild uit balans raken. Familieopstellingen/Systemisch Werken maken onzichtbare blokkades en knelpunten uit een systeem weer helder en werkbaar. Door jouw eigen plek in het systeem ten volle aan te nemen, kan het systeem als geheel weer gezond gaan functioneren. De verhoudingen tussen de gezinsleden kun je in een nieuw licht zien en anders ervaren.

Vragen die kunnen spelen zijn: Wat is de plek in mijn leven? Wat heb ik nodig om een volgende stap te zetten? Wat is mijn eerste beweging in het contact met de ander? Vlucht ik of ga ik juist de confrontatie aan? Hoe kan ik op een andere manier mijn relatie of mijn werk vormgeven? Door systemische dynamieken van deze vragen te leren zien, kan je op een nieuwe, heldere wijze je vraagstuk tegemoet treden.

Voor wie?

Voor iedereen die wil ervaren wat een familieopstelling en/of systemisch werken kan betekenen. Wil je een keer een familieopstelling neerzetten? Geef je dan op via onderstaande aanmeldbutton.

 

Aanmelden

Familieopstellingen

Svp aangeven: Ik ben een representantIk wil een vraag inbrengen

Locatie: KW9: Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Email-adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen of vragen

*svp verplichte velden invullen

Review Familieopstelling Amsterdam

5 / 5 sterren –

Charlotte Polak

Ruth was een sterke en invoelende coach die me heel goed heeft geholpen bij het vormgeven van de volgende stap op mijn carrierepad. Ze kon snel schakelen en de diepte opzoeken om uit te vinden wat me drijft en wat blokkeert. In ongeveer acht sessies heb ik veel geleerd en ben ik blij dat ik nu deze stappen heb gemaakt.