Familieopstellingen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/05/2016
19:00 - 22:00

Categorieën


Gezinsleden vormen met elkaar een familiesysteem. Elk gezinslid heeft daarin een eigen plek. Het systeem kan door allerlei gebeurtenissen ongewild uit balans raken. Familieopstellingen/Systemisch Werken maken onzichtbare blokkades en knelpunten uit een systeem weer helder en werkbaar. Door jouw eigen plek in het systeem ten volle aan te nemen, kan het systeem als geheel weer gezond gaan functioneren. De verhoudingen tussen de gezinsleden kun je in een nieuw licht zien en anders ervaren.

Vragen die kunnen spelen zijn: Wat is de plek in mijn leven? Wat heb ik nodig om een volgende stap te zetten? Wat is mijn eerste beweging in het contact met de ander? Vlucht ik of ga ik juist de confrontatie aan? Hoe kan ik op een andere manier mijn relatie of mijn werk vormgeven? Door systemische dynamieken van deze vragen te leren zien, kan je op een nieuwe, heldere wijze je vraagstuk tegemoet treden.

Voor wie?

Voor iedereen die wil ervaren wat een familieopstelling en/of systemisch werken kan betekenen. Wil je een keer een familieopstelling neerzetten? Geef je dan op via onderstaande aanmeldbutton.

Werkwijze

Wij organiseren zo’n eens in de twee maanden een familieopstellingen-avond aan waar ruimte is voor 2 personen om een vraag in te brengen. Als je geen concrete vraag hebt, maar wel het idee hebt dat een familieopstelling je zou kunnen helpen, neem dan contact op. Tijdens een kennismakingsgesprek formuleren we dan samen de vraag die nu in jouw leven speelt.

Als je graag een keer een familieopstelling wilt ervaren, zonder zelf een vraag in te brengen, dan ben je van harte welkom als representant. Dat wil zeggen dat je gevraagd kan worden om iemand of iets uit het familie systeem van diegene die een vraag inbrengt te representeren. Vaak word je onbewust uitgekozen op een thema dat voor jou ook belangrijk is. Op die manier heb je als representant de mogelijkheid om in contact te komen met je eigen thema’s.

Je bent van harte welkom om introducés mee te brengen. We zullen de avond kort inleiden, zodat het ook voor nieuwe deelnemers een goede kennismaking is met systemisch werk.

Data

Maandag 23 mei van 19.00u – 22.00u

Maandag 19 september 19.00u – 22.00u

 Locatie

Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend

Begeleiding

De avond wordt begeleid door  Ruth Bellinkx (0618383282) en Edward de Boer (0651252428). Beiden zijn als ervaren trainer-coaches verbonden aan Propio Forsa.

Investering

Wij vragen aan representanten een bijdrage van 15,- euro. Als je een vraag voor een opstelling inbrengt vragen wij 100,- euro ex btw.

Om op de hoogte te blijven kijk naar de agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief .

Aanmelden

Familieopstellingen

Svp aangeven: Ik ben een representantIk wil een vraag inbrengen

Locatie: KW9: Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Email-adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen of vragen

*svp verplichte velden invullen